Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Producten
Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Wij streven hierbij om uw order binnen de 24u na aanvaarding van de bestelling te verzenden. Enige afwijking van deze standaardtijd, die mogelijk kan voorkomen op Halloween en Carnaval, wordt u per e-mail meegedeeld bij de bevestiging van uw bestelling. Het is op dat punt nog steeds mogelijk om uw bestelling kosteloos binnen de 14 kalenderdagen na bevestiging en voor verzending te annuleren. Doch streven we ernaar om, zelfs binnen de drukke tijden, uw order binnen de 3 werkdagen te verzenden.

Annuleren van een bestelling & retour
Het is mogelijk uw order te annuleren, binnen de 14 kalenderdagen na de bevestiging van de bestelling en voor de verzending. Indien u een reeds verzonden bestelling wenst te annuleren, valt dit onder het retour-recht.

Wij aanvaarden een bestelling, of product enkel ter retour indien deze onbeschadigd, in ongeopende verpakking bij ons toekomt. Dit tot 14 kalenderdagen na de afleveringsdatum.
De verzendkosten hiervan blijven ten laste van de koper.

Om een product, of bestelling ter retour aan te melden, vragen we u graag om contact op te nemen met ons salesteam via info@liglinister.com of ons contactformulier.

Verzending
De verzendingskosten op onze website omvatten de kosten voor het verzenden, transport en printwerk. Deze kosten zijn afhankelijk van uw locatie en de totale prijs van uw order en worden standaard via Bpost verzonden.

Voor bestellingen binnen België geldt een gratis verzending voor alle orders met een bestelbedrag boven €250,00.
Voor bestellingen binnen Nederland geldt een gratis verzending voor alle orders met een bestelbedrag boven €350,00.

Orders die niet tijdig op het postkantoor of postpunt worden opgehaald of niet afgeleverd kunnen worden, worden automatisch retour gezonden en geannuleerd. U ontvangt binnen de 21 werkdagen het bedrag van uw bestelling terug op de rekening, exclusief verzendkosten en 30% reserveringsvergoeding.

Voor verdere vragen kan u steeds contact opnemen via onze contactpagina, of per e-mail op info@liglinister.com.

U gaat automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden door het plaatsen van een bestelling op onze website.

Aansprakelijkheid
Liglinister streeft er naar om de gebruiker van www.liglinister.com zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Liglinister aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op www.liglinister.com. Alle producten zijn ook te gebruiken op eigen risico en verantwoordelijkheid. Liglinister is niet verantwoordelijk voor foutief of onverantwoord gebruik van de producten.

Aangezien succesvol gebruik of aanbrengen van de aangeleverde goederen erg afhakelijk is van de talenten en bekwaamheid van de gebruiker, de lokale omstandigheden en de gebruiksmethoden, kan de verkoper, Liglinister, niet aansprakelijk zijn voor de resultaten. De keuze of een specifiek product al dan niet geschikt is voor het specifieke gebruik, blijft de verantwoordelijkheid van de koper. Wij kunnen hierin enkel een subjectieve mening of hulp verschaffen.

 

PRIVACY
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzamelen we op onze website bepaalde persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel door ons intern beheerd. Je hebt het recht tot verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.
Bij het plaatsen van een order, of invullen van ons contactformulier bewaren we:

  • Uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
  • IP-adres
  • Alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt alleen gebruikt voor een correcte afhandeling van je bestelling en wordt niet met commerciele doeleinden doorgegeven aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming.

U gaat automatisch akkoord met onze privacy policy door het gebruiken van onze website.

 

 

Liglinister
Akkerlaan 98
2900 Schoten
Belgium
Tel : +32 (0) 3/293.38.06

Mail : info@liglinister.be

BTW: BE0844.549.108
BE59 7330 2067 0326 BIC: KREDBEBB